Onderstaand een greep uit mijn aanbod. Maatwerk is steeds het uitgangspunt, dus ook mijn aanbod breidt zich nog steeds uit en past zich aan bij jouw vraag.

Coaching

Het kan gebeuren dat je niet lekker in je vel zit in je werk. Je hebt niet zoveel zin in je werk, je energie is ver te zoeken, je samenwerking met collega’s loopt stroef en je krijgt er maar geen vinger achter waarom dit gebeurt. Coaching kan je helpen om deze ‘neerwaartse spiraal’ te doorbreken.

Opleiding & Training

Learn Inc. verzorgt maatwerk opleiding en training. Dit kan variëren van een workshopreeks om een team te professionaliseren, een opleidingstraject rond klantgericht werken in een organisatie tot een persoonlijk ontwikkelingstraject voor een individu.

360 graden IK

360 graden IK is een persoonlijk leiderschapsprogramma dat zich richt zich op volwassenen die zichzelf beter willen leren kennen en vanuit dit zelfinzicht hun missie, richting of droom concreet willen waarmaken.

Opstellingen

Werken met opstellingen opent een ander perspectief in het kijken naar de vraag die je inbrengt. Ik ben thuis in het werken met systeemopstellingen van zowel familie als organisatie.

Advies

Mijn brede werkervaring rondom het thema werken en leren zet ik graag in bij kortere of langere adviestrajecten. Uitgangspunt hierbij is steeds dat ik het individu, het team of de organisatie zelf sterker maak waardoor ik op termijn niet meer ‘nodig’ ben.