Op dit moment ben ik freelance werkzaam bij de volgende organisaties

Positive Perception Program (PPP)
Sinds 2013 werk ik freelance als trainer en coach voor PPP, waar ik inmiddels associate partner ben. Ik ondersteun verschillende organisaties in de gezondheidszorg met maatwerk trainings- en coaching-programma’s. PPP helpt organisaties en om met behulp van o.a. directe feedback de (team)prestaties te verbeteren. Uitgangspunt is de feedback zoveel mogelijk direct “rond the job” te organiseren. Het team heeft zelf de regie op het verbeterproces, ondersteund door de coaching, training en smart software.

Kijk voor meer informatie op www.ppp-zorg.nl

Groenwest
Deze woningbouwcoöperatie begeleid ik sinds 2016 bij het implementeren van klantgericht werken en denken. Ondersteunend aan dit programma heb ik verschillende workshops ontwikkeld, zoals ‘Klantbeloften’, ‘Klantgericht communiceren’ en ‘Werken vanuit de Bedoeling’. Verder coach ik teams in een voor hen op maat gemaakt trainingsprogramma. Dit doe ik zowel off- als online.

OSB
Adviseur Leren & Ontwikkelen a.i. bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB). Projecten waaraan ik werk zijn o.a. Arbeidsmobiliteit, opzetten van een Digitaal Leerplatform en het begeleiden van de Helpdesk voor Coronavragen.

Afgeronde activiteiten

Gemeente Leiden, cluster Beheer en afdeling Stadsingenieurs
Ontwikkelen en uitvoeren van trainings- en coachingstraject rondom het professionaliseren van de individuele teamleden en het bevorderen van de onderlinge samenwerking.

Simon Lévelt – specialist op het gebied van koffie & thee
– Coaching van verschillende ondernemers
– Ontwikkelen en uitvoeren van trainingen voor winkels rondom het verhogen van winkelplezier van de klant en hun eigen werkplezier
– Verzorgen van sessies tijdens de Simon Lévelt Vakmanschapsdagen.

Jumbo – Formuletrainer
– Verzorgen van trainingen rondom de 7 zekerheden, zowel in Veghel als in de winkels voor managers en medewerkers. Contact maken met de klant staat hierin centraal.
– Coach on the job voor winkels die de klantgerichtheid willen verbeteren
– Begeleiden van sessies van managementteam van de winkel bij het opstellen van hun jaarplan

Martin Schilder Autobedrijven – ontwikkelaar en trainer/coach
Samen met het MT de ‘Martin Schilder Way of Working’ ontwikkeld en uitgerold middels workshops en training on the job. Focus ligt op klantgerichte werkwijze, klantcontact en kwalitatief goede exitinterviews houden.

Centraal Bureau voor de Levensmiddelen
Verkenning uitvoeren voor een 2-jarige CBL-retail-opleiding op HBO-niveau i.s.m. Hogeschool Inholland.

Rijnstate Ziekenhuis
Projectleider voor het ontwikkelen van een tweetal e-learnings over “Veiligheidsbewustzijn” en “Omgaan met calamiteiten”.

Pon Automotive
– Ontwikkelen en uitvoeren blended learning opleidingstraject Sales Exellaration voor verkoopleiders bij Pon Nederland voor alle merken (Audi, Seat, Skoda, Volkswagen)
– Volkswagen: Coach in het RASE (Retail After Sales Exelleration)-traject.

JEP
– Assessor bij EVC-trajecten in diverse rollen en het schrijven van EVC-rapportages.