Je missie volgen, je richting kiezen, je droom waarmaken…. Prachtige kreten, maar hoe geef je daar handen en voeten aan? De opleiding ‘360 graden IK’ is een persoonlijk leiderschapsprogramma dat zich richt zich op volwassenen die zichzelf beter willen leren kennen en vanuit dit zelfinzicht hun missie, richting of droom concreet willen waarmaken.

Het vertrekpunt ben JIJ: vandaar dat jouw IK centraal staat. Dat is uiteindelijk ook de plek van waar uit de eerste stap gezet wordt om je droom te verwezenlijken en je vervolgstappen te maken. In de opleiding maak je een rondje in en om jezelf: je bekijkt jezelf vanuit alle mogelijke invalshoeken, 360 graden rond.

Het opleidingsprogramma bestaat uit vijf opleidingsblokken van 2 dagen, verspreid over ca. 6 – 8 maanden. De opleiding wordt gegeven in een groep van minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers m/v. Voordat je de opleiding start vindt er een intakegesprek van ca. 1 uur plaats met de trainer/coach die de opleiding verzorgt.

Heb je interesse in deze opleidingen en wil je meer informatie? Vul dan hier je contactgegevens in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.